Volg ons ook op:    

Vrienden van .....

Vanaf schooljaar 2015-2016 is het mogelijk om vriend te worden van Cbs De Gearing. Voor een bedrag van € 7,50 per jaar wordt u vriend van de school. De donaties komen ten goede van de school, maar zijn losgekoppeld van de reguliere onderwijsmiddelen. Van deze donaties kan de school kleine en grote wensen realiseren, waarvoor binnen de reguliere middelen geen ruimte is.

De OAC en directeur van de school beheren binnengekomen donaties en spreken jaarlijks na de zomervakantie af of de donaties gespaard worden of besteed worden en waaraan.

Communicatie

Via de nieuwsbrief van de school wordt jaarlijks medegedeeld waaraan het geld van afgelopen jaar is besteed, wat de nieuwe bestemming is en de hoogte van het totaalbedrag opgenomen.

Hoe kan ik vriend van Cbs De Gearing worden?

  1. Via het inschrijfformulier nieuwe leerling
  2. Aanmelding bij directeur of OAC

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aanmelding ontvangt u een informatiebrief en een formulier voor automatische incasso. De schriftelijke aanmelding wordt door de directeur naar het bestuurskantoor gestuurd en daar wordt de aanmelding verwerkt. De automatische incasso wordt in de tweede helft van het kalenderjaar geïncasseerd. Van aanmeldingen na 1 november wordt de donatie in het jaar daarop geïncasseerd.

Hoe kan ik me als vriend afmelden?

Voor 1 januari kunt u zich schriftelijk afmelden als donateur. De automatische incasso stopt dan per ingang van 1 januari.